Sposób przygotowania

Buraki ugotować z liściem laurowym i zielem angielskim. Zetrzeć na tarce. Wymieszać z cebulą pokrojoną w kostkę. Przyprawić pieprzem.
Rzepę zetrzeć, marchewkę zetrzeć. Wymieszać razem z łyżką śmietany. Przyprawić
Kapustę kiszoną odcedzić pokroić. Wymieszać z pokrojoną cebulą i jabłkiem. Przyprawić i dodać pietruszkę
Kapustę pekińską wymieszać ze startą marchewką. Przyprawić sosem winegret.
Wszystkie sałatki podawać na jednym talerzu.

Komentarze

  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pięknie zestawione te surówki!Dawno nie robiłam w zestawie, a Ty narobiłaś mi apetytu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    do wyboru...do koloru...:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    Super bomba witaminowa polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    z takimi suróweczkami wszystko smakuje pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !