Sposób przygotowania

Kapustę pekińską drobno posiekać,skropić cytryną,posypać Kucharkiem i na chwilę odstawić.
Dodać posiekaną pietruszkę oraz rzodkiewkę i ogórka starte na tarce. Dobrze wymieszać i doprawić majonezem do smaku. Podawać do obiadu. :)

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wygląda bardzo wiosennie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    wygląda bardzo wiosennie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !