Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kiełbaska z boczkiem i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa wieprzowa 40 g
ser żółty 8 g
boczek 4 plasterki
powidła śliwkowe 2 łyżki
musztarda 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: kiełbaska z boczkiem i serem

kiełbasę pokroić i opiec na średnio gorącym ruszcie na około 10 minut.
Przeciąć każdy kawałek wzdłuż a w rozcięcia włóż pokrojony ser ściśnij, a plasterki boczku posmaruj musztardą i powidłami ,owiń w nie kawałki kiełbasy , spiąć wykałaczkami i piec na ruszcie do momentu aż ser się roztopi a boczek się ładnie zrumieni .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 15.01.2012 09:03
smaczne
fictor123 07.01.2012 08:18
mniam
fictor123 07.01.2012 08:18
mniam
kamyk 02.01.2012 10:38
pycha
kanu83 05.12.2011 10:24
pyszne polaczenie
Robert10 04.12.2011 15:40
świetne
IKrakowianka 30.10.2011 20:19
pyszne
Tomasz17 10.10.2011 20:56
fajne
Dorian 28.09.2011 09:50
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak