Sposób przygotowania

kiełbasę pokroić i opiec na średnio gorącym ruszcie na około 10 minut.
Przeciąć każdy kawałek wzdłuż a w rozcięcia włóż pokrojony ser ściśnij, a plasterki boczku posmaruj musztardą i powidłami ,owiń w nie kawałki kiełbasy , spiąć wykałaczkami i piec na ruszcie do momentu aż ser się roztopi a boczek się ładnie zrumieni .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszne polaczenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !