Sposób przygotowania

Kurczaka umyć, osuszyć skropić sokiem z cytryny, rozciąć przez środek piersi, rozłożyć lekko ugnieść aby był płaski, natrzeć przyprawami. Na patelni żeliwnej rozgrzać tłuszcz (olej) lekko go zrumienić, a potem dusic pod przykryciem na wolnym ogniu około 45 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Pycha :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    o kurczę, ale kurczę!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    przepyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię takiego kurczaka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !