Sposób przygotowania

Makaron ugotować all dente w czterech litrach osolonej wody.
Wędzony boczek pokrojony w paseczki podsmażyć na patelni.
Do boczku wlać śmietanę i wsypać starty na tarce ser oraz przyprawy.
Wszystko mieszać i podgrzewać aż śmietana zgęstnieje.
Gotowym sosem polać makaron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    wygląda pysznie ( talerze wpadły mi w oko :) )
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    wygląda pysznie ( talerze wpadły mi w oko :) )
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Prezentuje się do prawdy wyśmienicie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    rwelacja, czas cos takiego zrobic, pozdrawiam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Uwielbiam tak pięknie podane dania
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam makaraon

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !