Sposób przygotowania

Jogurty wymieszać z cukrem pudrem,żelatynę rozpuścić w pół litrze wody i wymieszać z jogurtami,dodać pokrojone w kawałki owoce i wylać na formę lub tortownicę. Włożyć do lodówki,po dwóch godzinach wylać na jogurtowy tort galaretkę. Włożyć ponownie do lodówki aż do skrzepnięcia. Podawać zimne.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Ale mam smaka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    No tak, nie podałaś w jakiej wodzie rozpuścić żelatynę- gorącej czy zimnej. Poza tym po co aż pół litra wody ? I wlewałaś pewnie ciepłą żelatynę do zimnego jogurtu, bo na zdjęciach widać nieapetyczne grudki....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    i tak zjadłabym, co tam grudki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ślicznie wyszło
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    do Lotar-a: nie było żadnych grudek,poprostu przy robieniu deseru dodałam trochę startej skórki z cytryny,a żelatynę należy rozpuścić we wrzątku,i tak właśnie gorącą wlewałam do zimnego jogurtu bo tak właśnie ma byc i z deserem nic się nie dzieje:)pozdrawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    wyśmienite:) robiłam wczoraj
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pyszny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    i smaka tylko Pani zrobiła :) mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm świetny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !