Sposób przygotowania

Kiełki fasoli zanurz na chwilkę w zimnej wodzie ,i opłucz potem osusz ,Rozgrzej tłuszcz i podsmaż kiełki przez 1 minutę ,trochę posolić ,i zalej rosołem tak by przykrył wszystkie kiełki ,i gotuj na małym ogniu,Pomidory sparz i obierz ze skórki i pokrój je w plastry i gotuj razem z kiełkami na około 1 minuty . Mąkę wymieszaj z wodą ,wlej do gotujących się składników ,dodaj olej sezamowy,wrzuć pokrojony szczypiorek ,przypraw solą i pieprzem ,i wymieszaj

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    ciekawe muszę spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    brzmi super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !