Sposób przygotowania

Ryż uprażyć na półtwardo.Kapustę drobno poszatkować.cebulę obrać ,posiekać i przesmażyć.Do mięsa dodać wystudzony ryż,kapustę,jajka i przyprawy.Wszystko wymieszać dodając bułkę tartą.Uformować kotleciki,obtoczyć w bułce tartej i smażyć na złoty kolor.Obsmażone kotleciki ułożyć w naczyniu żaroodpornym,zalać bulionem i dusić około 40 minut.Dodać przecier pomidorowy i polać gotowe gołąbki.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dawno ich nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszne czasami robie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    zabieram do siebie
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    zabieram do siebie
  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    pycha, polecam
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    a ja nigdy takich nie robilam , podobają mi się
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo lubie takie gołąbki
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo lubie takie gołąbki
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Taki obiadek każdy lubi
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podobają mi się Twoje "nieowinięte" kapustą gołąbki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    lubie takie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !