Sposób przygotowania

Śledzie opłukać i zamoczyć na 2 godziny,zmieniając wodę kilka razy.Następnie je osuszyć.Ogórki pokroić w słupki.Na każdym płacie śledzia ułożyć 3 słupki ogórka,zwinąć i spiąć wykałaczką.
Cebulę obrać i pokroić w talarki.Marchewkę obrać,i pociąć w plasterki.Ocet zagotować z 300ml.wody.,solą,cukrem ,oliwą i przyprawami.Wystudzić.Rolmopsy poukładać w naczyniu lub w słoiku i zalać przestudzoną zalewą.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne śledziki
  • 4
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznosc
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne śledziki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    kocham śledziki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo apetyczne te śledziki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    tak zrobione rolmopsy są bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Mniam, bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    zjadłabym z przyjemnością :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Uwielbiam śledzie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !