Sposób przygotowania

Do roszponki dodać pokrojoną w kostkę cebulę, odsączoną kukurydzę, przekrojone na 4 części pomidorki, pokrojone w półplasterki rzodkiewki i przekrojone na pół winogrona. Oprószyć solą i pieprzem. Z octu, oliwy, cukru i musztardy ukręcić sos. Sosem polać sałatkę, lekko wymieszać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Smakowita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    przepyszna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Rzadko używam roszponki, bo ciężko dostać świeżą w sklepie, ale jak trafię, to muszę koniecznie wypróbować Twój przepis :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bbeeaa

    uwielbiam sałatki, tej tez spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    uwielbiam takie sałateczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    też chętnie wypróbuję ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !