Sposób przygotowania

1. Grzyby oczyść, opłucz, osącz na sicie i drobno posiekaj. Umyj i pokrój dymki wraz ze szczypiorkiem. Na patelni rozgrzej 2 łyżki masła. Wrzuć przygotowane składniki, przesmaż na złoty kolor.
2. Sparzone pomidory obierz, miąższ posiekaj. Osączoną mozzarellę pokrój w kosteczkę. Wrzuć razem z pomidorami na patelnię. Wymieszaj, dopraw solą i pieprzem, chwilę ogrzewaj. Pieczywo zrumień bez tłuszczu, nałóż masę, posyp natką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dorrota

    ależ smakowite;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dorrota

    świetne grzanki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !