Sposób przygotowania

Kaszankę obrać z osłonek i pokroić na mniejsze kawałki.Cebule obrać i posiekać .Cebulę i kaszankę przełożyć na rozgrzaną patelnię i smażyć do zeszklenia się cebuli.Doprawić do smaku majerankiem,pieprzem i solą tak ,aby farsz miał wyczuwalny pikantny smak.Farsz podzielić na osiem porcji i ułożyć na naleśnikach.Z naleśników uformować krokiety.Każdy moczymy w rozmąconym jajku i bułce tartej. Smażymy na rumiano z każdej strony.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    bardzo lubię - są świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jeszcze nie próbowałam,ciekawe
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    z kaszanką jeszcze nie jadłem, ciekawe, bardzo lubię dobrze doprawioną kaszankę
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    na taki pomysł bym nie wpadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !