Sposób przygotowania

Z mleka , mąki, wody, jajek soli i oleju przyrządzamy gładkie ciasto na naleśniki. Smażymy je na patelni- niezbyt grube i niezbyt zarumienione . Na każdy placek nakładamy pasztetową, zawijamy jak klasyczne naleśniki lub jak knedle. Podsmażamy nasze naleśniki na rozgrzanym tłuszczu na rumiano , tak by pasztetowy farsz był gorący.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    To zupełnie nie dla mnie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    czeresnie

    Takimi można się najeść:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam, ale bym zjadła :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !