Sposób przygotowania

Zmiksować imbir z czosnkiem ,migdały namoczyć w mleku , a w garnku nastawić mięso z cebulą i zalać rosołkiem,następnie dodaj zmiksowany imbir ,liść laurowy,sól i gotuj na małym ogniu.Mąkę zrumienić na patelni i dodaj do zupy.Rozgrzej olej na patelni ,podsmaż kminek i cayenne,i dodaj wszystko do zupy .Pod koniec gotowania wyciśnij do zupy sok z cytryny i dodaj posiekaną natkę pietruszki

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    takiej nigdy nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    nigdy nie jadłąm takiej zupki, ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    takiej zuppki mogłbym sprobowac
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    Polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Zupa pycha jak i smaczna, spróbujcie sobie, naprawdę mniam, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !