Sposób przygotowania

Kromki chleba wiejskiego kroimy po połowie. Smarujemy masłem. Na to kładziemy plasterek łososia a na łososia plasterek sera camembert. Delikatny ser bardzo dobrze komponuje się z wyraźnym, lekko słonawym smakiem łososia. Idealna przekąską wieczorna.

Komentarze

  • -5
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    im prostszy przepis tym bardziej powinno się zwrócić uwagę na sposób podania a tutaj niechlujnie i aż nieapetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !