Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mięso podzielić na 4 części. Każdą w środku naciąć, tworząc kieszonki. Oprószyć je w środku pieprzem i ewentualnie solą.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Smakowicie wyglądają :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    ooo super pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Fajna propozycja na drób
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    apetyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    to napewno jest pyszne danie
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Pysznie przygotowane mięsko.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna propozycja, fajne połączenie składników

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !