Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Z pieczarek wyciąć nogi. Kapelusze włożyć do wody i zagotować. Gotować 10-15 minut, odcedzić.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    Lubię kurki więc taką pieczareczkę chętnie bym zjadła
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Na to bym nie wpadła by grzyby nadziewać grzybami, fajny sposób do sprawdzenia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Jak widać wiele możemy się od siebie nauczyć.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ekskluzywne danie,pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    warto wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z początku myślałem, że się pomyliłaś, ale jak wczytałem się w przepis wszystko stało się jasne :o)
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Podoba mi się pomysł nadziania grzybów grzybami.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !