Sposób przygotowania

Mięso kroimy na kawałeczki. Marynatę mieszamy
z olejem i miodem. Dodajemy dwie łyżki wody.
W powstałej marynacie marynujemy dwie godziny mięso.
Wyjmujemy z marynaty i smażymy. Przekładamy do garnka.
Podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę i w plasterki
marchewkę. Przekładamy do mięsa. Dodajemy pozostałe
przyprawy, koncentrat pomidory i bulion. Po 15 minutach dodajmy sparzoną
gorącą wodą fasolkę. Wszystko dusimy 20 minut na małym
ogniu. Świetnie smakuje z kaszą jęczmienną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    smakowicie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre jadło.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !