Sposób przygotowania

Wszystkie składniki przekładamy do miski. Dolewając porcjami wodę zagniatamy dość miękkie ciasto. Dzielimy na osiem kawałków i wałkujemy cienkie placki. Smażymy na suchej patelni. Gotowe mają brązowe plamki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super, jeszcze tylko nadzienie i cała tortilla zrobiona samodzielnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    uwielbiam tortillę, muszę tylko wypróbować te placki
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zawsze dobre.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajny przepis tylko szkoda, że nie podałaś ilości produktów
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    Bardzo dobre.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Też takie robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    nie robiłam jeszcze :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Milena

    Koniecznie muszę wypróbować :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !