Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić i pokroić w półplasterki.Kiełbaski opłukać i przekroić na połówki.Plastry mięsa rozbić tłuczkiem na kotlety,posolić i popieprzyć. Każdy kotlet posmarować łyżką musztardy i położyć kawałek kiełbaski.Zawinąć w zgrabne roladki i spiąć wykałaczką.Roladki posypać solą i pieprzem, usmażyć na rumiano z każdej strony . Do mięsa dodać pieczarki lekko posolić i popieprzyć.Chwilę smażyć i podlać wodą .Dusić ok. 25-30 minut dodać pokruszone pieczywo.Trzymamy na ogniu przez ok. 5 minut i gotowe .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wyglądają ładnie
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Robię podobne, pycha :)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !