Sposób przygotowania

Mortadelę pokroić w plastry, oprószyć solą, pieprzem i papryką. Obtoczyć w mące, rozkłóconym jaku oraz bułce tartej. Smażyć na gorącym oleju.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo często robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetne kotleciki
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    ciekawy przeepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    robię podobnie, jest smaczna :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    ja się przybieram do zrobienia ich:)fajne:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !