Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Winna marynata do mięs

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czosnek 4 ząbki
cebula 1 sztuka
oliwa 3 łyżki
sól do smaku
wino czerwone wytrawne 1/2 litra
Liść laurowy suszony Prymat 2 sztuki
Ziele angielskie całe Prymat 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Winna marynata do mięs

Czosnek i cebulę drobno posiekać, wymieszać z winem. Dodać ziele angielskie, liście laurowe, oliwę, sól i pieprz. Nadaje się do każdego rodzaju mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 26.01.2012 18:30
pycha
Seba 01.11.2011 18:49
super
Margo1 26.09.2011 16:43
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak