Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Gruszki przekroić. Zalać winem odstawić na pół godziny. Serek zmiksować krótko z miodem. Wymieszać z migdałami


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno skorzystam pozdrawiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    leonkot

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    leonkot

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    justys759

    pysznie się prezentuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    owoce surowe? to szkoda tego wina....do tego przypalone migdały i śmietana w sprayu....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !