Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany befsztyk w pieprzu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wołowa 75 dag
pieprz czarny
sól
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany befsztyk w pieprzu

Polędwicę odmrozić, umyć i oczyścić, Wyporcjować grube befsztyki i lekko rozbić, nadając okrągły kształt. Zamoczyć w oleju, obtoczyć grubo w pieprzu, posypać przyprawami. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron 8 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak