Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyki paprykowo-serdelkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serdelki 8 sztuk
paparyka 3 sztuki
cebula 4 sztuki
ziemniaki 50 dkg
olej
ketchup 200 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki paprykowo-serdelkowe

Ziemniaki ugotuj. Cebule pokrój na 4/6 części (w zależności od wielkości), serdelki i paprykę pokrój w cząstki. Cebulę, paprykę i serdelki nabij na wykałaczki, usmaż na olej. Podawaj z keczupem i ziemniakami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 06.10.2011 11:29
fajne , muszę zapamiętać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak