Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasola duszona z nerkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola 1,5 szkl
tłuszcz 50 g
bulion 3/4 szkl
śmietana 1/2 szkl
czosnek 3 ząbki
cebula 3 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
nerki 200 (wołowe)

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola duszona z nerkami

Fasolę dusić razem z nerkami na tłuszczu nerkowym,dodać bulion,przyprawić solą,pieprzem,tartym czosnkiem i śmietaną,przed podaniem na stół posypać posiekaną cebulą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak