Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bruschetta z rzeżuchą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1
czosnek 4 ząbki
pomidory 40 dag
oliwa 6 łyżek
sól
pieprz
rzeżucha

Przepis i sposób przygotowania na: Bruschetta z rzeżuchą

Bagietkę pokroić na kromki. Czosnek przecisnąć przez praskę, wymieszać z połową oliwy i natrzeć kromki. Pieczywo obsmażyć na rumiano na suchej patelni. Pomidory umyć, pokroić w kostkę. Rozłożyć na grzankach, posypać solą, pieprzem i rzeżuchą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak