Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Feta z oliwą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

feta 20 dag
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat 1 łyżka
oliwa 8 łyżek
tymianek 1 (posiekany)

Przepis i sposób przygotowania na: Feta z oliwą

Fetę pokroić na 4 plastry, ułożyć na filii aluminiowej, polać 2 łyżkami oliwy, posypać kilkoma rozkruszonymi ziarenkami pieprzu, tymiankiem, zawinąć. Wstawić do piekarnika, nagrzanego do 200 stopni, piec 20 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak