Sposób przygotowania

Kapustę pekińską kroimy na paski. Marchewkę trzemy na tartce. Dodajemy oliwę z oliwek i śmietanę. Całość wymieszać i posypać świeżym koperkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    uwielbiam surówki
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    prosta ale przepyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    Super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pekińską mogę jeść o każdej porze dnia i nocy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne i zdrowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna i zdrowa :-)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    na jutro zaplanowałam bardzo podobną do obiadku, jest rewelacyjna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    taka sama robie, jest pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !