Sposób przygotowania

Kolendrę, pieprz, paprykę chilli i sól trzeba dokładnie utłuc w moździerzu. Kurczaka, cebulę, paprykę i pomidora pokroić na niewielkie kawałki. Rozgrzać olej na patelni, wrzucić przyprawy, gdy zacznie pachnieć dodać kurczaka, chwilę podsmażyć, dorzucić cebulę i paprykę, następnie czerwoną fasolę. Jeszcze chwilę smażyć. Dodać pomidory dobrze wymieszać i zestawić z ognia, ewentualnie dosolić.

My jemy zawinięte w tortille pszenne.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Bardzo apetyczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    to jest dobre :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    Lubię kuchnię meksykańską :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !