Sposób przygotowania

biszkopt: jaja zmiksować z cukrem, mąkę wymieszać z proszkiem i dodać ubijać wszystko razem i piec w tortownicy 30 min. . masę w proszku zmiksować z mlekiem i dodać zmiksowane wcześniej masło.upieczonego biszkopta przekroić na pół.na biszkopta dajemy połowę masy potem przekładamy drugą połową biszkopta i dajemy drugą połowę masy na to dajemy maliny i zalewamy tężejącą galaretką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Mam na swojej działce maliny, więc muszę wypróbować ten przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bajecznie smaczne ciacho :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !