Sposób przygotowania

Do 2 i 1/2 szklanki wody dodajemy miód i cynamon- doprowadzamy do wrzenia.
Wrzucamy do gotującej się wody starte na grubej tarce jabłka.
W 1/2 szklanki wody rozpuszczamy mąkę i zawiesinę wlewamy do gotujących się jabłek- mieszamy i czekamy, aż ponownie wszystko zawre.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry kisiel
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zielonamorelka

    otworzyłam dziś słoik z musem jabłkowym więc na deser chyba zrobię taki kisiel lepszy niż chemiczne z paczki:D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super sprawa taki kisiel
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smak świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    spróbuję!
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    robię czasem dzieciakom taki kisiel:)Polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    robię czasem dzieciakom taki kisiel:)Polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    ciekawy przepis:)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wygląda fantastycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    fajny przepis,wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !