Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bakłażany z ubitymi jajkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 100 g
sól do smaku
jajko 3 szt
bakłażan

Przepis i sposób przygotowania na: Bakłażany z ubitymi jajkami

Oczyszczone ze skórki bakłażany bardzo drobno posiekać,posypać solą i odstawić na 25 minut,następnie odcisnąć i przełożyć do garnka,posolić lekko ,dodać masło i dusić do miękkości ,potem bakłażany zalać ubitymi jajkami,wymieszać i zostawić na ogniu do czasu ścięcia się jaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak