Sposób przygotowania

Piersi umyć pokroić na cienkie płaty.
Posolić.
Mąkę, jajka, mleko i pozostałe przyprawy dobrze wymieszać.
Płaty obtaczać w mące, następnie w cieście i smażyć na oliwie po około 5 minut z każdej strony na niewielkim ogniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    wygląda bardzo pysznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    wygląda bardzo pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    super,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    super,
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    świetne zrobione mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Narobiłam sobie smaka na takie mięsko ;D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !