Sposób przygotowania

Kapustę pokroić. Smalec roztopić, dodać kapustę, jałowiec, goździki, liść laurowy oraz pieprz. Dusić chwilę, wlać wino i na małym ogniu, pod przykryciem gotować 1:15 min. Po godzinie dodać winogrona. Przyprawić solą, pieprzem i cukrem. Podawać do wykwintnych mięs.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Fajny przepis .
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Oryginalny sposób na kwaszoną kapustę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Myszka75

    kapusta trochę inaczej:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    może być dobre
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    zaraz tam wykwintne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Ale pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    świetny aromat dzięki gożdzikom
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    odważne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !