Sposób przygotowania

Kapustę kroimy .Jabłko obieramy i ścieramy na dużych oczkach tarki . Doprawiamy do smaku . Oliwą, pieprzem i cukrem . Surówka ma być słodko kwaśna .Lekko mieszamy .Podajemy mocno schłodzoną .Kropimy sokiem z cytryny ,żeby jabłko nie sciemniało

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natką pietruszki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !