Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka jabłkowo-kapuściana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 garść
oliwa
Pieprz biały mielony Prymat
jabłko
cukier
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka jabłkowo-kapuściana

Kapustę kroimy .Jabłko obieramy i ścieramy na dużych oczkach tarki . Doprawiamy do smaku . Oliwą, pieprzem i cukrem . Surówka ma być słodko kwaśna .Lekko mieszamy .Podajemy mocno schłodzoną .Kropimy sokiem z cytryny ,żeby jabłko nie sciemniało

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gabriela7 26.09.2011 07:35
extra
aginaa 25.09.2011 20:19
smaczna
halinka1011 25.09.2011 08:02
świetny przepis
iwa643 25.09.2011 07:46
Ozdabiamy natką pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak