Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, pokroić w plastry. Na patelni rozgrzać masło, dodać pieczarki i przesmażyć. Oprószyć solą i przestudzić. Dodać do ryżu. Cebulę obrać, drobno pokroić i dodać do masy ryżowej razem z tartą bułką. Wbić jajka, zarobić masę i doprawić solą i pieprzem. Wilgotnymi dłońmi z masy formować krokiety i smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    lubię i ryż i pieczarki
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pomysłowe
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !