Sposób przygotowania

Do miski wrzucić mięso ,ryż ,posiekany drobno czosnek i cebulkę pokrojoną kapustę przyprawy wszystko wymieszać na jednolitą masę.Robić niewielkie kotleciki obtaczać w mące podsmażyć z każdej strony.Ułożyć w żaroodpornym naczyniu podlać wodą dusić pod przykryciem jakieś 30 min.Pod koniec zalać sosem pomidorowym;pól szklanki wody,2 łyżeczki koncentratu,ząbek czosnku,2 łyżki śmietany,sól,pieprz chwilę z tym sosem podgotować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    jednak cały urok gołąbków, dla mnie , to te liście kapuściane na wierzchu :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też bardzo lubię kapustę z gołąbków,ale tak też pyszne...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !