Sposób przygotowania

Ziemniaki trzemy na tarce. Odlewamy część wody i uzupełniamy mąką. Dosypujemy soli do smaku i dokładnie mieszamy. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy placki z obu stron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    typowe placki...i dobre jak zawsze:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dawno ich nie robiłam, może się zmobilizuję i zrobię.
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne placki
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    swietne sa palcki ziemniaczane, tylko schodzi sie z robieniem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    często robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    lubię takie packi;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !