Sposób przygotowania

Brzoskwinie myjemy, obieramy ze skórki, usuwamy pestki i kroimy na kawałki. Układamy w słoikach. Robimy syrop: na jeden litr letniej wody dajemy 10 łyżek cukru, mieszamy i zalewamy owoce.
Zakręcamy słoiki i pasteryzujemy 10 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    robiłam wczoraj
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Uwielbiam takie brzoskwinie
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ja też je uwielbiam
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Nie ma to jak domowe :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię nawet same brzoskwinki ze słoiczka a co dopiero w ciastach czy deserach.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !