Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorki z ryżem i tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 3
cebula 1
majonez 5 łyżek
sól
pieprz
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
ryż ugotowany 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorki z ryżem i tuńczykiem

Pomidory umyć, osuszyć, przekroić na pół. Delikatnie wydrążyć miąższ. Cebule posiekać. Tuńczyka odsączyć, rozdrobnić. Wymieszać z ryżem, miąższem pomidorowym, cebulą i majonezem, przyprawić solą i pieprzem. Farszem napełnić połówki pomidorów. Wstawić do lodówki, podawać na zimno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak