Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Potrawka z fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg
pieczarki 1/2 kg
papryki 2
cebule 3
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
sól
pieprz
olej
fasola 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Potrawka z fasolą

Mięso wyrobić z jajkiem, 1 posiekaną cebulą, bułką tartą. Przyprawić. Z masy uformować małe klopsiki, usmażyć na oleju. Pieczarki i pozostałe cebule pokroić, usmażyć na oleju. Dodać klopiki, odcedzoną fasolę i przecier. Zagotować, przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 01.01.2013 11:35
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak