Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz wieprzowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza jęczmienna 20 dag
wieprzowina 1/2 kg
bulion 1/2 litra
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat
sól
pieprz
marchew 6
groszek zielony 3 łyżki
dymki 2
seler naciowy
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wieprzowy

Kaszę ugotować. Mięso pokroić w kostkę, przyprawić. Podsmażyć na oleju. Zalać bulionem, dodać pokrojone warzywa i groszek. Dusić do miękkości. Polać kaszę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 24.09.2011 16:36
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak