Składniki:
kasza jęczmienna | 20 dag |
wieprzowina | 1/2 kg |
bulion | 1/2 litra |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | |
sól | |
pieprz | |
marchew | 6 |
groszek zielony | 3 łyżki |
dymki | 2 |
seler naciowy | |
olej |
kasza jęczmienna | 20 dag |
wieprzowina | 1/2 kg |
bulion | 1/2 litra |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | |
sól | |
pieprz | |
marchew | 6 |
groszek zielony | 3 łyżki |
dymki | 2 |
seler naciowy | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: