Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Z mąki, margaryny, cukru, proszku do pieczenia i jajek zarabiamy ciasto. Wkładamy do lodówki na godzinę. W tym czasie obieramy jabłka, trzemy je i odstawiamy by puściły sok


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pyszne ciacho. Szarlotka chyba nigdy mi się nie znudzi.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja szarlotki to na okrągło mogę...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Poproszę kawałek :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    To lubię :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda przepysznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !