Sposób przygotowania

Sałatę lodową umyć pod bieżącą wodą, osuszyć i poszarpać w dłoniach na drobne kawałki. Piersi z kurczaka umyć, pokroić w kostkę oraz oprószyć w bułce tartej zmieszanej z papryką słodką, solą, pieprzem i oregano. I smażymy kawałki mięsa na rozgrzanej patelni do uzyskania złocistego koloru. Ananasa z puszki kroimy w kostkę, podobnie dzieje się z umytym pomidorem. Do miski wsypujemy dalej odsączone fasolę i kukurydzę, oraz 2 łyżeczki czosnku grillowanego. Na koniec wrzucamy mięso i grzanki. Sos z torebki rozrabiamy w szklance z 4 łyżkami ketchupu i 1 łyżką oliwy z oliwek. Dokładnie wymieszane można podawać od razu na ciepło. (lepiej smakuje)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    wygląda przepysznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    mam smaka na nią

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !