Sposób przygotowania

Boczek kładziemy na rozgrzanej patelni. Jak tłuszcz się wytopi, rozbijamy jajko. Czekamy, aż białko się zetnie. Można zmniejszyć ogień, by nie przypalić. Kładziemy na talerz i gotowe.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie jedzonko..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    marchewka

    uwielbiam, taki chrupiący bekon
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajnie przyklejone:)
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    Pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne i syte takie sniadanie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !