Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie ze świeżej kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta 70 g
tłuszcz 4 łyżki
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie ze świeżej kapusty

Kapustę obierz ze zbędnych liści ,umyj i wyciągnij głąb,poszatkować i wyłóż na wysmarowaną tłuszczem patelnie .Obsmaż na pół miękko dodaj posiekane jajka na twardo ,posolić do smaku i dokładnie wymieszaj .I pmaczne nadzienie do pierogów z kapusty i grzybami gotowe

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 30.11.2011 09:59
extra
Izabela/bella81 11.10.2011 07:59
fajny farsz
ronald88 29.09.2011 10:24
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak