Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie z ryżu i grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 3 łyżki
tłuszcz 4 łyżki
cebula 1 łyżka
mąka pszenna 1 łyżeczka
sól i pieprz do smaku
grzyby 100 dowolne

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie z ryżu i grzybami

Ugotuj ryż ,Grzyby ugotuj w osolonej wodzie do miękkości .Następnie zemleć je i obsmaż na tłuszczu,Z tłuszczu mąki i wywaru z grzybów zrób sos.Sos zmieszaj z ryżem i zmielonymi grzybami .Nadzienie super smakuję z pierogami z mięsem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

janek64 28.05.2012 14:13
Dobre :)
Chojłówna 13.10.2011 15:14
proste a smaczne:)
Ewelina47 26.09.2011 08:39
super, choć za grzybami nie przepadam
Reda 25.09.2011 10:40
Pyszne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak