Sposób przygotowania

wszystkie skąldniki ( oprócz szynki ) kroimy i podsmazamy na oliwie gdy będą juz gotowe po ok 10 minutach , to bierzemy szynkę i nakładamy ok. 1 łyżki farszu i zwijamy , kladziemy na ok 1 min na patelnię by tylko się skurczyła ładnie nasza roladka , przewiązujemy szczypiorkiem , dekorujemy żurawiną :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda świetnie
  • 13
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    roladka wyglada ładnie i tak smakuje
  • 12
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    tylko trzeb uważać z solą bo ta szynka z reguły jest bardzo słona ;)
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    skoro smakuje jak wygląda to muszę ją przygotować :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !