Sposób przygotowania

Kaszę gotujemy w osolonej wodzie .Odcedzamy studzimy . Warzywa z puszki odcedzamy i dodajemy do zimnej kaszy .Mieszamy . Do oliwy dodajemy wyciśnięty czosnek mieszamy i dodajemy do kaszy .Jajko gotujemy obieramy ,tniemy na ćwiartki dodajemy do sałatki . Fasolkę szparagową gotujemy w bulionie warzywnym ,odcedzamy dodajemy do sałatki . Na koniec kropimy reszta sosu z oliwy i czosnku.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Dodajemy posiekana natkę pietruszki
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pysznie wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aneta25

    apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !